Flyer si Afis

Flyerele sunt un instrument eficient de marketing, utilizate pentru a promova companii, produse sau evenimente. Acestea sunt distribuite prin intermediul poștei sau prin distribuire personală, cum ar fi prin distribuire în zonele aglomerate sau prin plasarea în locuri publice precum birouri, coșuri de gunoi sau mașini parcate. Flyerele pot include informații precum logo-ul companiei, ofertele speciale, date de contact și informații despre produse sau servicii.

Afișele sunt o metodă puternică de publicitate, utilizate pentru a atrage atenția asupra unei anumite companii, produse sau evenimente. Ele sunt afișate în locuri publice, cum ar fi stații de metrou sau autobuz, panouri publicitare sau clădiri. Afișele pot include imagini atractive și text puternic, precum și logo-ul companiei sau informații despre produse sau servicii.

Atât flyerele, cât și afișele sunt instrumente eficiente de marketing, care pot ajuta la promovarea companiei sau evenimentului și la atragerea atenției publicului către ofertele tale.